Om CR-BIC

CR-BIC har eksisteret siden 2003, og har siden udarbejdet
rapporterings og analyse opgaver for alle typer af virksom-
heder.

CR-BIC beskæftiger sig primært med opgaver indenfor rapportering / analysering baseret på SAP Business Objects produkt portefølje, hvilket sikrer at der er 100% fokus på at give jer som kunde, den bedste service på dette område.

CR-BIC kan være med til at effektivisere jeres arbejdsgange, da udarbejdelse af korrekte rapporter, kan minimere ressource spild, og kedelige arbejdsopgaver.

SAP Crystal Report kan f.eks. anvendes  at sende en ugentlig rapport til ledelsen. Sende månedlige kontoudtog til dine kunder via e-mail, etc.

CR-BIC er derudover en af de billigste udbydere af Business Objects produkter (Se liste over produkter i menuen), og CR-BIC er også blandt de billigste på timeprisen, som spænder fra 750,- til 950,- Dkr. pr. time.

Danmarks førende specialtist
  • Indsamling af data på tværs af forskellige datakilder
  • Dataintegration og -kvalitet
  • Behandling, udvælgelse, gruppering og statistik på data
  • Præsentation og rapportering af data
  • Fremskrivning af data ved hjælp af analyse og forecasts

Data fra CRM, ERP og Excel, kombineret i 1 rapport.

OM OS

CR-BIC kan være med til at effektivisere jeres arbejdsgange, da udarbejdelse af korrekte rapporter, kan minimere ressource spild, og kedelige arbejdsopgaver.

SAP Crystal Report kan f.eks. anvendes  at sende en ugentlig rapport til ledelsen. Sende månedlige kontoudtog til dine kunder via e-mail, etc.

CR-BIC er derudover en af de billigste udbydere af Business Objects produkter (Se liste over produkter i menuen), og CR-BIC er også blandt de billigste på timeprisen, som spænder fra 775,- til 975,- Dkr. pr. time.

Kontakt os!