SAP Crystal Server

Udarbejd, kontroller, og distibuer rapporter via web, e-mail osv.

SAP Crystal Server er en komplet løsning for alle typer af virksomheder.

SAP Crystal Server er løsningen der kan give informationer til alle der har behov – til rette tid
SAP Crystal Server er et “web interaktivt” brugersystem, som kan anvendes til intelligent distribution af rapporter og analyser.

SAP Crystal Server er en systematisk informationskilde som kan levere information til bred vifte af brugere.

» Se demo video: Crystal Report

SAP Crystal Server kan anvendes af alle med adgang til enten internet eller intranet. De rapporter eller analyser som er sat op, kan køres direkte af brugerne og blive skrevet til print, E-mail, export etc.
Der er også mulighed for udskrift til flere kilder samtidig, hvis dette ønskes.
Derudover kan man opsætte SAP Crystal Server til at køre rapporter/analyser på et givent tidspunkt, og så sende dem automatisk til print, E-mail,export etc.

SAP Crystal Server består af programmet og databasen, som kører SAP Crystal Server, samt mere end 100 foruddefinerede rapporter. Med købet af SAP Crystal Reports har erfarne brugere mulighed for at ændre eksisterende rapporter og oprette nye. Crystal Reports kan købes direkte hos CR-BIC og kan bruges til at oprette nye eller ændre eksisterende rapporter.

Læs om seneste version 2020 her: SAP Crystal Server 2020 New Features

Kontakt CR-BIC på tlf. +45 40 16 97 10 eller
 mail@cr-bic.dk for yderligere information, hvis I har brug for det.

OM OS

CR-BIC kan være med til at effektivisere jeres arbejdsgange, da udarbejdelse af korrekte rapporter, kan minimere ressource spild, og kedelige arbejdsopgaver.

SAP Crystal Report kan f.eks. anvendes  at sende en ugentlig rapport til ledelsen. Sende månedlige kontoudtog til dine kunder via e-mail, etc.

CR-BIC er derudover en af de billigste udbydere af Business Objects produkter (Se liste over produkter i menuen), og CR-BIC er også blandt de billigste på timeprisen, som spænder fra 750,- til 950,- Dkr. pr. time.

Kontakt os!